Pokreće Blogger.

Jord wood watch


Pozdrav dragi moji!

Vani je krenulo pravo ljeto, kod nas se u gradu tradicionalno održava Terezijana, osim što ove godine traje čak 3 vikenda! Veseli me malo zabave i događanja u gradu, baš ono što mi treba nakon napornog radnog tjedna. 

Danas vam donosim jednu ležernu kombinaciju za jedno vruće popodne. Ono što želim istaknuti je ovaj divan sat koji mi je nedavno stigao. Riječ je o JORD - DRVENIM SATOVIMA, ručno izrađeni od prirodnog drveta. Vrlo jednostavni i lagani, a lijepi i kao stvoreni za ljeto! Mene su oduševili, a osim mog modela, nađite ih i u drugim bojama, stilovima i veličinama!


Hello my dear ones!

The real summer started outside and in my city traditionally is holding Terezijana (like festival), except that this year lasts 3 weekends! I am pleased to have some fun and do in the town, just what I need after a long week.

Today I bring you a casual combination for a hot afternoon. Anyhow, what I want to emphasize is this adorable watch that I recently received. It is a JORD - WOODEN WATCH, hand-made of natural wood. Very simple, light and beautiful and perfect for summer! I was thrilled, and beside my model, get them in other colors, styles and sizes!









Wearing:
White tee - H&M
Pants - Oasap
Bag - Vintage

3 komentara

  1. Gorgeous summer look! Love the sandals! X

    Bioderma Blogger Event over at-
    hailandharmony.blogspot.ie
    // BLOGLOVIN

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljive pantalone i sandale...!
    http://fashinmagicbyjelanas.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si iskombinirala sat i moram reć da mi se hlače jako sviđaju!

    Terezijana je pravo mjesto za pokazat dobar outfit! :)

    OdgovoriIzbriši